Recrutari

În atentia tuturor pasionatilor de fizica!

Noi, cei de la ASFIZ-UAIC, suntem încântati sa va anuntam ca înscrierile sunt din nou deschise! Fie ca esti student, cercetator sau pur si simplu o persoana care iubeste tot ceea ce tine de fizica, cât timp esti asociat Facultatii de Fizica te invitam sa te alaturi comunitatii noastre. Scopul ASFIZ-UAIC este sa intermedieze relatia dintre conducerea Facultatii de Fizica si Studenti, pentru o mai buna colaborare între cele doua entitati.

Si cea mai buna parte? Procesul nostru de înscriere este acum disponibil 24/7! Asta înseamna ca va puteti înregistra în orice moment, de oriunde din lume. Tot ce trebuie sa faceti este sa va îndreptati catre https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffRfWlTfuXqhNwtVKwSBmmmW3zkj-zA5aEjmGH8vmZoGIUxA/viewform?usp=sf_link si sa completati formularul de înregistrare.

Alaturându-va ASFIZ-UAIC, veti avea acces la o gama larga de resurse, evenimente si oportunitati de a intra în contact cu persoane care împartasesc aceeasi pasiune pentru fizica. Asa ca nu ezitati – înscrieti-va astazi si deveniti parte din comunitatea noastra în crestere!?

?V? mul?umim pentru sprijinul dvs. continuu ?i abia a?tept?m s? v? vedem la evenimentele noastre viitoare!?

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la ASFIZ - UAIC

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura