Continuam misiunea lui Newton

Dragi studenti, suntem bucurosi sa va anuntam ca Asociatia Studentilor Fizicieni a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, în parteneriat cu Facultatea de Fizica a Universitatii, organizeaza anul acesta Pentagonul Facultatilor de Fizica!

Scopul nostru este sa adunam toti studentii fizicieni din toata tara si sa le oferim sansa de a-si împartasi cunostintele si rezultatele cercetarilor sale, dar si pentru a dezvolta relatii si prietenii durabile cu colegii din domeniu, din toate regiunile tarii.

Pentagonul se va desfasura în perioada 15-17 iulie, aici la Iasi!

Participantii vor avea parte de evenimente create special pentru ei, printre care si un tur ghidat al orasului. Pentru a va înscrie, completati formularul de pe site-ul ASFIZ-UAIC, pâna la data de 31 mai.

Se percepe o taxa de participare în valoare de 25 de lei, care se achita în prima zi a evenimentului. Cazarea va fi asigurata în caminele Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

În cadrul conferintei pot participa maxim 2 co-autori ai aceleiasi lucrari iar prezentarea acesteia se va face în 15 minute, dar stim ca timpul e relativ.

Nu rata sansa de a calca pe urmele marilor fizicieni, înscrie-te si faci o schimbare!

Pentru mai multe detalii ne pute?i contacta pe adresa de e-mail asfiz.uaic@gmail.com.

Va asteptam cu drag!

Unde este stiinta în lume, este si întrebarea “de ce?”

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la ASFIZ - UAIC

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura